O mnie
Agnieszka Pazdyka
Kiedy większość dzieci bawiła się w piaskownicy, ja piekłam pierwszego murzynka bez mąki, bo zapomniałam jej dodać i który wyszedł zadziwiająco dobrze i wzbudził zachwyt rodziny.
Z czasem odkryłam moc dekorowania tortów i mogę śmiało powiedzieć, że to moja życiowa pasja.
Całe życie poświęciłam doskonaleniu umiejętności i z dumą przyznam, że miałam doskonałych nauczycieli, , zarówno w Polsce jak i za granicą w Wiedniu.
Przez wiele lat pracowałam w 5* hotelu jako Szef cukierni, gdzie miałam okazję przygotować torty dla wielu głów państw i gwiazd sportu i estrady i te realizacje wspominam z rumieńcem dumy do dziś.
Jeśli mogę pomóc również Tobie w realizacji słodkiego poczęstunku to zapraszam do kontaktu.
Od luksusowych hoteli i restauracji, gdzie zdobywałam doświadczenie jako cukiernik, po samodzielnie zbudowaną markę, własną pracownię - to moja historia pełna pasji i miłości do cukiernictwa.
Każdy tort i deser, który opuszcza moją pracownię, to małe dzieło sztuki pieczone na świeżo (bez mrożenia) z najlepszych, ekologicznych składników, bez sztucznych dodatków.
Owoce, to nie proszek udający zapach i smak, ale zwykłe polskie maliny, truskawki, jagody i inne pyszności. Naszym bestselerem jest nalewka wiśniowa i wiśnie w niej zatopione, które przepysznie komponują się w torcie Black Forrest.
Wkładam serce w każdą słodką kreację, aby wszyscy na uroczystości mogli się cieszyć niezapomnianym smakiem i jakością mojego wyrobu.
Sama ustalam z klientem smak i wygląd tortu i już w rozmowie z klientem widzę tort oczami wyobraźni. Jestem szczęśliwa gdy klient wraca do mnie po tort na kolejną ważną okoliczność.
Moja pasja i ciężka praca gwarantują, że jesteście Państwo pod najlepszą opieką. Wybierając moje wypieki, wybieracie jakość, smak i miłość włożoną w każdy wyrób.
Dziękuję za zaufanie i zapraszam do delektowania się moimi słodkimi dziełami.