Beza z mascarpone i granatem

Beza z mascarpone i granatem

Cena: 160 PLN
Ilość sztuk: 

Chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku blaty bezowe przełożone musem mascarpone z kwaskowatym owocem granatu

Rozmiar bezy małej 22 cm średnicy - dla 8-10 os, waga ok 2 kg, beza średnia 26 cm średnicy - dla 12-15 os, waga ok 2,5 kg  , beza duża 32 średnicy -ok 20 os waga ok 3 kg.

Owoce granatu mogą być niedostępne w niektórych miesiącach roku sezon na te owoce zaczyna się jesienią. Owoce granatu znajdują się również w środku tortu (nie tylko na górze tortu).

Smak można również określić w polu uwagi, nadzienie (wanilia, bita śmietana, lemon card, mus owocowy), dodatki (maliny, żurawina, truskawki, owoce leśne)

Waga tortu może nieznacznie odbiegać od wagi wybranej przez Państwa, różnica +-200 gr.

Ostateczny produkt może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu ponieważ dekorację wykonujemy ręcznie.

Prosimy o zapoznanie się z regulaminem pracowni, złożenie zamówienia jest równoznaczne z akceptacją regulaminu

 


Funkcja dostępna tylko dla zalogowanych.