Beza z mascarpone i granatem
Chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku blaty bezowe przełożone musem mascarpone z kwaskowatym owocem granatu
Rozmiar bezy małej 22 cm średnicy - dla 8-10 os, waga ok 2 kg, beza średnia 26 cm średnicy - dla 12-15 os, waga ok 2,5 kg , beza duża 32 średnicy -ok 20 os waga ok 3 kg.
Owoce granatu mogą być niedostępne w niektórych miesiącach roku sezon na te owoce zaczyna się jesienią. Owoce granatu znajdują się również w środku tortu (nie tylko na górze tortu).
Smak można również określić w polu uwagi, nadzienie (wanilia, bita śmietana, lemon card, mus owocowy), dodatki (maliny, żurawina, truskawki, owoce leśne)
Waga tortu może nieznacznie odbiegać od wagi wybranej przez Państwa, różnica +-200 gr.
Ostateczny produkt może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu ponieważ dekorację wykonujemy ręcznie.
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem pracowni, złożenie zamówienia jest równoznaczne z akceptacją regulaminu