Tort bezowy na komunię
Chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku blaty bezowe przełożone musem mascarpone i owocami sezonowymi.
Topper zamawiamy po uzgodnieniu z Państwem wyglądu i grafiki, dlatego zamówienie należy złożyć z minimum tygodniowym wyprzedzeniem. Cena toppera jest już wliczona w koszt tortu.
Rozmiar bezy małej 22 cm średnicy - dla 8-10 os, waga ok 2 kg, beza średnia 26 cm średnicy - dla 12-15 os, waga ok 2,5 kg , beza duża 32 średnicy -ok 20 os waga ok 3 kg.
Owoce i kwiaty użyte do dekoracji zależą od pory roku ,zawsze staramy się aby było smacznie i ładnie.
Waga tortu może nieznacznie odbiegać od wagi wybranej przez Państwa, różnica +-200 gr.
Ostateczny produkt może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu ponieważ dekorację wykonujemy ręcznie.
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem pracowni, złożenie zamówienia jest równoznaczne z akceptacją regulaminu